DuList IN

SOUTH POINT ROCK AND RIDE Nikad veći moto i rock festival stiže u Konavle

SOUTH POINT ROCK AND RIDE Nikad veći moto i rock festival stiže u Konavle

South point rock & ride ide dalje i ove godine donosi pregršt zabave, vožnje i odlične rock glazbe! Festival započinje u petak 10. kolovoza točno u 15h otvaranjem kampa u Šišinim dubima, a završava u nedjelju 12.kolovoza. Ekipa iz Moto kluba Dvije Rote održala je konferenciju za medije ususret festivalu.

– Rat bendova će se odvijati u petak. Prva ideja je bila gitarijada domaćih bendova, a potom smo se zapitali zašto ne bi imali neki natjecateljski aspekt. Odlučili smo se za stručnu komisiju i krenuli s projektom. Čim smo to najavili malo nas je zatekla količina bendova koji su se prijavili i to ne samo iz Hrvatske već i regije, bendovi iz BIH, Srbije i Crne Gore. Prijavilo se 12 bendova, ali nažalost tehnički je to nama neizvedivo, pa smo morali srezati taj broj na pet bendova. Pobjednik dobiva tri dana studia i profesionalnog snimanja u Mostaru, te će pobjednik otvoriti koncertni spektakl u subotu navečer – poručio je predsjednik kluba Danko Raguž.

– U petak nas očekuje rat bendova koji počinje u 21 sat. Nastupit će bendovi Splitters iz splita, Mustang iz Mostara, Banditen Strasse iz Dubrovnika, Izlet iz Zagreba, te Muballet iz Splita. Subota je zanimljiva jer organiziramo cjelodnevni program. Nakon tradicionalnog jutarnjeg druženja krećemo na moto-turu kroz Konavle prema Cavtatu. Putem će biti organizirana okrepa, a posjetit ćemo i naš klub u Čilipima. Nakon toga imamo organizirane moto igre u kampu. Iskoristio bi priliku da se zahvalim obitelji Šiša bez čijeg prostora ovo ne bi mogli organizirati, naravno zahvale idu i svima drugima jer ništa, a ma baš ništa ne bi bilo ostvarilo bez sponzora i susjeda koji su nam izašli u susret – poručio je tajnik kluba Niko Pendo, zvani Jinx.

Festival spaja prekrasne dubrovačke pejzaže i odličnu rock glazbu. Ove godine uz odlične headlinere South point u organizaciji MK Dvije Rote dovodi Opću opasnost, Brkove i Atomsko sklonište, a posebno se iščekuje i glazbeno natjecanje Rat bendova.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist