DuList IN

Snimanje spota We are happy u Orebiću

Globalna glazbena inicijativa snimanja videospota na pjesmu Pharella Williamsa stigla je i na Pelješac. Na inicijativu TZO Orebić, turistička zajednica i Udruga za tehničku kulturu Orebić organiziraju snimanje spota ‘Happy’ u Orebiću.
Videospotovi koji prikazuju rasplesanu i veselu populaciju sela i gradova diljem svijeta već su neko vrijeme hit na internetu. Od hrvatskih uradaka, posebno se istakao onaj splitski. Uz širenje dobrog raspoloženja ovi videouratci također predstavljaju gledateljima i mjesta iz kojih dolaze, te na taj način služe društvenoj i turističkoj promidžbi.
Objava spota “We are happy – from Orebić” predviđena je za početak svibnja, a snimanje će se vršiti na različitim lokacijama u Orebiću tijekom cijelog travnja. Svoju su pomoć i sudjelovanje u projektu već potvrdile brojne orebićke udruge, organizacije i pojedinci.
Turistička zajednica Općine Orebić i Udruga za tehničku kulturu Orebić pozivaju sve mještane Orebića na snimanje grupne vesele scene videospota ‘We are happy – from Orebić’ koja će se snimiti u nedjelju, 6. travnja u 11 sati na rivi u Orebiću.

Pročitajte još

KAKO SE MAŠKARAVAJU NAŠI POZNATI? Kreativnim maskama i originalnim idejama čuvaju duh karnevala

Dulist

Male maškare na Grudi oduševile i staro i mlado

Dulist

ATELIER LELLA DESIGN Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović otvorila vrata svoje nove butige

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija