Natrag
24.4.2019 10:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Snimanje spota We are happy u Orebiću

1.4.2014 @ 19:32 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Globalna glazbena inicijativa snimanja videospota na pjesmu Pharella Williamsa stigla je i na Pelješac. Na inicijativu TZO Orebić, turistička zajednica i Udruga za tehničku kulturu Orebić organiziraju snimanje spota ‘Happy’ u Orebiću.
Videospotovi koji prikazuju rasplesanu i veselu populaciju sela i gradova diljem svijeta već su neko vrijeme hit na internetu. Od hrvatskih uradaka, posebno se istakao onaj splitski. Uz širenje dobrog raspoloženja ovi videouratci također predstavljaju gledateljima i mjesta iz kojih dolaze, te na taj način služe društvenoj i turističkoj promidžbi.
Objava spota “We are happy – from Orebić” predviđena je za početak svibnja, a snimanje će se vršiti na različitim lokacijama u Orebiću tijekom cijelog travnja. Svoju su pomoć i sudjelovanje u projektu već potvrdile brojne orebićke udruge, organizacije i pojedinci.
Turistička zajednica Općine Orebić i Udruga za tehničku kulturu Orebić pozivaju sve mještane Orebića na snimanje grupne vesele scene videospota ‘We are happy – from Orebić’ koja će se snimiti u nedjelju, 6. travnja u 11 sati na rivi u Orebiću.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana