DuList IN

Snimanje spota We are happy u Orebiću

Globalna glazbena inicijativa snimanja videospota na pjesmu Pharella Williamsa stigla je i na Pelješac. Na inicijativu TZO Orebić, turistička zajednica i Udruga za tehničku kulturu Orebić organiziraju snimanje spota ‘Happy’ u Orebiću.
Videospotovi koji prikazuju rasplesanu i veselu populaciju sela i gradova diljem svijeta već su neko vrijeme hit na internetu. Od hrvatskih uradaka, posebno se istakao onaj splitski. Uz širenje dobrog raspoloženja ovi videouratci također predstavljaju gledateljima i mjesta iz kojih dolaze, te na taj način služe društvenoj i turističkoj promidžbi.
Objava spota “We are happy – from Orebić” predviđena je za početak svibnja, a snimanje će se vršiti na različitim lokacijama u Orebiću tijekom cijelog travnja. Svoju su pomoć i sudjelovanje u projektu već potvrdile brojne orebićke udruge, organizacije i pojedinci.
Turistička zajednica Općine Orebić i Udruga za tehničku kulturu Orebić pozivaju sve mještane Orebića na snimanje grupne vesele scene videospota ‘We are happy – from Orebić’ koja će se snimiti u nedjelju, 6. travnja u 11 sati na rivi u Orebiću.

Pročitajte još

Jahtom Rarity legendarni rocker uplovio u dubrovački akvatorij

STAND UP VEČER NA BABINOM KUKU Nasmijte se do suza uz dvije dame

Dulist

PRVENSTVO U PRAGU Dubrovački steperi viceprvaci Europe u tri kategorije!

Dulist