Natrag
21.6.2018 14:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Smijenjen upravitelj dubrovačkog zatvora

14.7.2012 @ 11:40 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Tri mjeseca nakon što je u zatvoru u Dubrovniku Ministarstvo pravosuđa provelo nadzor ispitujući navode iz anonimne predstavke u kojoj se upravitelja Almira Bijelića prozivalo za, najblaže rečeno, niz nepravilnosti, šef dubrovačkog zatvora smijenjen je s dužnosti, piše Večernji list.

Otišao je na vlastiti zahtjev i od ponedjeljka bit će voditelj upravnog odjela zatvorske bolnice u Zagrebu. V. d. šefa dubrovačkog zatvora bit će Ivan Pršlja iz Središnjeg ureda.

Promjene su se dogodile i na čelu Kaznionice za žene u Požegi i tamošnjeg Odgojnog zavoda za maloljetnice. Dosadašnji šef ženskog zatvora Slavko Orešković svoje mjesto zamijenit će s upraviteljicom zavoda Rankom Farkaš. Dosadašnji šefovi zatvora u Puli, Požegi, Valturi, Varaždinu, Bjelovaru te Odgojnom zavodu u Turopolju u ponedjeljak će dobiti rješenja da ostaju na istim radnim mjestima.

Neizvjesna je sudbina još dvanaest šefova zatvora koji čekaju odluku ministra pravosuđa.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana