Natrag
19.2.2019 22:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Smeće čak i u netaknutoj prirodi!

17.2.2013 @ 15:07 Mia Njavro Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Eko Centar zeleno Sunce i Eko Omblići jučer su se zaputili na planinarenje do Petrova sela, nakon čega su se serpentinama spustili niz Veliki Potok.

Nakon toga su uživali ispod mokoških malih Plitvica, dugačkog slapa koji se stvori kada napadaju kiše i koji malo podsjeća na naše Velike Plitvice.

S ovog mjesta pruža se predivan pogled cijelu Rijeku dubrovačku.

– Sve je mirisalo od kadulje, vrijeska, lovorika, dubovog suhog lišća, a tek kako je bilo divno čuti žubor potoka koji nas je cijelo vrijeme pratio. Mnogi od naši velih i mladih ekoaktivista nije tu nikada bio sa roditeljima ili prijateljima…Samo s nama. Kažu da im doma nemaju vremena – poručuju Eko Omblići.

– Putem smo u toj netaknutoj ljepoti vidjeli odbačenog smeća na dva mjesta prije Malih Plitvica i dole pri samom selu Stara Mokošica kod slikovitog kamenog mostića.K ako imaju srca bacati smeće u taj lijepi potok, pitamo se? Stoga šaljemo jedan glasni eko apel za naše potoke! – zaključuju Eko Omblići.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana