Aktualno

Slučaj Prevlake pred Delegacijom EU

Odvjetnik Vladimir Gredelj je u ime bivših vlasnika poljoprivrednog zemljišta na Prevlaci, obavijestio javnost „da se borba protiv korumpiranih pravosudnih tijela Republike Hrvatske nastavlja na više razina“.

– Nakon pronalaska ključnih dokaza, koji konačno i definitivno razotkrivaju korupciju u državom vrhu i laž Ministarstva pravosuđa RH staru petnaest godina, kojom je obmanjivalo hrvatsku javnost, dopunili smo kaznenu prijavu i USKOK-u podnijeli novu.

Na sastanku sa šefom odjela za politička, gospodarska i trgovinska pitanja, tisak i informiranje Delegacije EU u Republici Hrvatskoj, Paolom Berizzijem u srijedu, 19. rujna u 15 sati, u prostorijama Delegacije, predat ćemo kompletnu dokumentaciju koja teško kompromitira Republiku Hrvatsku, poglavito njeno pravosuđe i svjedoči da Hrvatska ne izvršava svoje obveze koje je preuzela u pregovorima o pristupanju iz Priloga VII., Ugovora o pristupanju – navodi u priopćenju Vladimir Gredelj, dodavši kako su materijale koje će predati  Delegaciji EU, s prijedlogom mjera već uputili veleposlanstvima svih zemalja članica EU.

– O detaljima, daljnjim koracima i prijedlogu mjera koje ćemo predložiti Vijeću Europe da se poduzmu spram Republike Hrvatske podrobnije ćemo izvijestiti hrvatsku i inozemnu javnost nakon sastanka – naveo je Gredelj.

Pročitajte još

IMA RJEŠENJE OD VELJAČE Investitoru se očito ne žuri sanirati deponij u Brsečinama

Dulist

PRIPREMITE SE! Stiže nam još jedan toplinski val

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija