Aktualno

SKUPLJENO 34 MILIJUNA KUNA Završilo je prvo poglavlje. Započinje drugo – Milino ozdravljenje

SKUPLJENO 34 MILIJUNA KUNA Završilo je prvo poglavlje. Započinje drugo - Milino ozdravljenje

Ljudi hvala! Nemojte više uplaćivati na moj žiro jer su sredstva debelo premašena i ne znam što dalje. Zamolit ćemo Predsjednicu i Vladu da se razlika smije neoporezivo prebaciti na sljedeću humanitarnu akciju… Ne znam tehnikalije, ali molim SVIH da ovo podijele da se vidi. Volimo Vas, predivni ste! – istaknuo je Marin Rončević u svom Facebook statusu. Iznos uplaćen za liječenje njegove Mile u 18 sati dosegao nevjerojatnih 5.196.978,17 ili 34 milijuna kuna, stoji na stranici Life for Mila

Zaklada Nora Šitum, koja se također aktivno pridružila, krajem prošlog tjedna također su otvorili odvojeni račun za liječenje Mile. Na račun zaklade uplaćeno je 4.423.607,43 kuna. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7) u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia.

-Prvo poglavlje je završeno, novci su prikupljeni. Za Milu i svu djecu kojoj ce zatrebati pomoć u budućnosti. Kreće drugo poglavlje – Milino ozdravljenje. Hvala svima na ogromnoj količini ljubavi koju ste toliko nesebično davali u svojim komentarima i porukama. Ta ljubav jednostavno preplavljuje. Ne postoje riječi kojima se uopće može opisati što se točno događalo niti riječi kojima se može dovoljno zahvaliti. Količina pozitivne energije i ljudske empatije koju ste pokazali jednostavno obara s nogu – stoji na Facebooku Marina Rončevića.

 

 

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist