Natrag
26.4.2019 15:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

SKUPLJENO 34 MILIJUNA KUNA Završilo je prvo poglavlje. Započinje drugo – Milino ozdravljenje

1.4.2019 @ 19:33 Dulist Aktualno

Podijelite:

Ljudi hvala! Nemojte više uplaćivati na moj žiro jer su sredstva debelo premašena i ne znam što dalje. Zamolit ćemo Predsjednicu i Vladu da se razlika smije neoporezivo prebaciti na sljedeću humanitarnu akciju… Ne znam tehnikalije, ali molim SVIH da ovo podijele da se vidi. Volimo Vas, predivni ste! – istaknuo je Marin Rončević u svom Facebook statusu. Iznos uplaćen za liječenje njegove Mile u 18 sati dosegao nevjerojatnih 5.196.978,17 ili 34 milijuna kuna, stoji na stranici Life for Mila

Zaklada Nora Šitum, koja se također aktivno pridružila, krajem prošlog tjedna također su otvorili odvojeni račun za liječenje Mile. Na račun zaklade uplaćeno je 4.423.607,43 kuna. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7) u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia.

-Prvo poglavlje je završeno, novci su prikupljeni. Za Milu i svu djecu kojoj ce zatrebati pomoć u budućnosti. Kreće drugo poglavlje – Milino ozdravljenje. Hvala svima na ogromnoj količini ljubavi koju ste toliko nesebično davali u svojim komentarima i porukama. Ta ljubav jednostavno preplavljuje. Ne postoje riječi kojima se uopće može opisati što se točno događalo niti riječi kojima se može dovoljno zahvaliti. Količina pozitivne energije i ljudske empatije koju ste pokazali jednostavno obara s nogu – stoji na Facebooku Marina Rončevića.

 

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana