Natrag
20.2.2019 02:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Školska prometna jedinica u OŠ Ivan Gundulić

18.4.2013 @ 9:21 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Školska prometna jedinica naziv je preventivnog projekta koji se po prvi puta provodi na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, i to u Osnovnoj školi „Ivan Gundulić“ u Dubrovniku.

Cilj ovog projekta je razvoj prometne kulture kod učenika osnovnih škola i njihovih roditelja, daljnje smanjenje trenda stradavanja djece u prometu dok je cilj angažmana učenika da među svojim vršnjacima razvijaju trajne navike pravilnog ponašanja u prometu.
 
Ukupno 32 učenika, 6. i 7. razreda OŠ „Ivan Gundulić“, sudjelovalo je u obuci o poznavanju pravila prometa, prometnih znakova i upravljanja prometom.
 
Tim povodom sutra, 19. travnja, u 10 sati, u prostorijama Osnovne škole „Ivan Gundulić“, pripadnicima školske prometne jedinice podijelit će se iskaznice i diplome o završenom osposobljavanju. 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana