Sport

Sjajne atletičarke u Splitu

Sjajne atletičarke u Splitu

Atletičarke Atletskog kluba Dubrovnik osvojili su ekipno treće mjesto na prvenstvu Dalmacije za uzrast limača, rođenih od 2002. do 2004. godine, koje se u nedjelju, 5 svibnja 2013, održalo u Splitu.

U konkurenciji deset dalmatinskih klubova šest mladih Dubrovkinja ostvarile su vrhunske rezultate osvojivši ukupno 92 boda. Nina Jakić, rođena 2004. godine osvojila je prvo mjesto u skoku u dalj s najboljim osobnim rezultatom. Također, Jakić je osvojila i treće mjesto u utrci na 60 metara. Petra Ivaniš (2004.) osvojila je drugo mjesto u skoku u dalj s najboljim osobnim rezultatom, a uz to je bila i treća na 100 metara.

Anđela Gabrijela Curić (2002.) bila je prva u vortexu s najboljim osobnim rezultatom. Ana Plečaš (2002.) osvojila je drugo mjesto u utrci na 60 metara te peto mjesto u skoku u dalj, uz najbolji osobni rezultat. Rebeka Beazkoetxea (2002.) bila je prva na 200 metara, uz najbolji osobni rezultat, a osvojila je i drugo mjesto u skoku u dalj. Josipa Habijan (2003.) nastupila je u štafeti 4×100 metara i osvojila treće mjesto zajedno s Beazkoetxea, Curić i Plečaš.

– Uzmemo li u obzir da je nastupalo samo šest atletičarki, i da  su se posljednih petnaestak dana  treninzi  odrađivali bez prisutnosti trenerice Darije Ljubojević, možemo zaključiti da osim izuzetne volje i želje za rezultatom, imamo vrlo nadarenu i talentiranu djecu – ističu iz AK Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist