Natrag
21.4.2019 02:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

SJAJAN USPJEH DUBROVAČKE JUDAŠICE Pepe osma na svijetu!

8.4.2019 @ 8:13 Dulist Sport
3;3

Podijelite:

Osvajanjem srebrne medalje na Europskom juniorskom kupu, Petrunjela Pavić iz Judo kluba Dubrovnik 1966 ušla je u Top 10 na svjetskoj rang ljestvici.

Kup se igrao u talijanskom Lignanu, a na njemu je nastupilo preko 600 sportaša iz 36 zemalja s čak tri kontinenta.

Petrunjela Pavić (-78) je osvojila srebro postignuvši tri pobjede protiv Talijanke, Ruskinje i Estonke dok je u finalu poražena od Nizozemske. Ovim rezultatom, javljaju iz JK Dubrovnik 1966, Pepe dolazi na 8. mjesto na svjetskoj rang ljestvici.

Luka Violić (+100) s dvije pobjede protiv reprezentativca Slovačke i Italije te dva poraza od predstavnika Rusije i Francuske dolazi do plasmana i 7. mjesta, što mu je ujedno i najbolji rezultat na juniorskoj svjetskoj sceni.
Bruna Bilić je imala solidan nastup u svojoj novoj kategoriji (-57) gdje je upisala pobjedu nad Estonkom i poraze nad nositeljicama Ruskinjom i Nizozemkom.

Marko Vareškić (-81) je nakon prošlotjednog nastupa na kadetskom, imao svoj prvi nastup na juniorskom Europskom kupu te je pobjedio Austrijanca dok je poražen od 1. nositelja – Mađara. Nastupili su još Ardian Sufaj i Josip Bulić te su oboje poraženi u 1. kolu.

Sljedeći vikend ih očekuje nastup pred domaćom publikom na Europskom kupu u Dubrovniku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana