Sport

SJAJAN USPJEH DUBROVAČKE JUDAŠICE Pepe osma na svijetu!

SJAJAN USPJEH DUBROVAČKE JUDAŠICE Pepe osma na svijetu!

Osvajanjem srebrne medalje na Europskom juniorskom kupu, Petrunjela Pavić iz Judo kluba Dubrovnik 1966 ušla je u Top 10 na svjetskoj rang ljestvici.

Kup se igrao u talijanskom Lignanu, a na njemu je nastupilo preko 600 sportaša iz 36 zemalja s čak tri kontinenta.

Petrunjela Pavić (-78) je osvojila srebro postignuvši tri pobjede protiv Talijanke, Ruskinje i Estonke dok je u finalu poražena od Nizozemske. Ovim rezultatom, javljaju iz JK Dubrovnik 1966, Pepe dolazi na 8. mjesto na svjetskoj rang ljestvici.

Luka Violić (+100) s dvije pobjede protiv reprezentativca Slovačke i Italije te dva poraza od predstavnika Rusije i Francuske dolazi do plasmana i 7. mjesta, što mu je ujedno i najbolji rezultat na juniorskoj svjetskoj sceni.
Bruna Bilić je imala solidan nastup u svojoj novoj kategoriji (-57) gdje je upisala pobjedu nad Estonkom i poraze nad nositeljicama Ruskinjom i Nizozemkom.

Marko Vareškić (-81) je nakon prošlotjednog nastupa na kadetskom, imao svoj prvi nastup na juniorskom Europskom kupu te je pobjedio Austrijanca dok je poražen od 1. nositelja – Mađara. Nastupili su još Ardian Sufaj i Josip Bulić te su oboje poraženi u 1. kolu.

Sljedeći vikend ih očekuje nastup pred domaćom publikom na Europskom kupu u Dubrovniku.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist