Aktualno

‘ŠIMUN CIRENAC’ U petak novi susret za obitelji s članovima koji boluju od PTSP-a

Ovog petka, 22 svibnja, Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije organizira novi susret za gospođe čiji supružnici boljuju od PTSP-a.

Naime, Savjetovalište je pokrenulo program „Šimun Cirenac“ namijenjen svima koji u obitelji imaju osobe s fizičkim i/ili psihičkim smetnjama. Kroz ovaj program pruža se savjetodavna i moralna potpora obiteljima po primjeru Šimuna Cirenca koji je Isusu pomogao nositi njegov križ. Dio je to programa “Čašica razgovora”.

Novi susret tako je predviđen za 22. svibnja u 17.30 sati u prostorijama Savjetovališta, a gost na susretu bit će don Marin Lučić.

Sastanaci će se nastaviti tijekom 2015. godine i bit će organizirani i za druge skupine. Susreti se redovito održavaju u prostorijama Obiteljskog savjetovališta u Dubrovniku, Kovačka 8. A zbog bolje organizacije i ograničenog broja sudionika po grupama molimo sve zainteresirane za pojedini sastanak da svoje sudjelovanje ranije najave na e-mail: os.db@hotmail.com

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija