Županija

SIMBOL HRVATSKE SLOBODE Paljenjem svijeća odat će se počast žrtvi Vukovara

Kao znak odavanja počasti hrvatskim braniteljima i civilima koji su tijekom opsade poginuli u Vukovaru, u gradovima diljem Dubrovačko-neretvanske županije će se paljenjem svijeća od strane učenika osnovnih i srednjih škola odati počast žrtvi Vukovara.

U Dubrovniku će svijeće biti zapaljene u Vukovarskoj ulici i na Stradunu (ispred Kneževa dvora) u ponedjeljak, 18. studenoga, u 17.30 sati. Dodajmo i kako će se istog dana, počast Gradu Heroju odati i kod grafita Torcide na Ilijnoj glavici s početkom u 19.50 sati.

Kako ističu također iz Županije, u ponedjeljak će u organizaciji Grada Ploče učenici osnovne škole zapalit će svijeće u Vukovarskoj ulici u 17.30 sati, a učenici srednje škole u 18:15 sati ispred crkve Kraljice neba i zemlje u Pločama. U Korčuli će svijeće biti zapaljene u ponedjeljak 18. studenog na Trgu pomirenja u 17 sati. Također u nedjelju, 17. studenoga, Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj i Gimnazija Metković u Metkoviću organiziraju povorku učenika s upaljenim svijećama.

 

Pročitajte još

More u Uvali Lapad onečišćeno fekalijama, ne preporučuje se kupanje

Dulist

NE KUPAJTE SE More na plaži Hotela Park u Korčuli onečišćeno fekalijama!

Dulist

Na Osojniku odana počast poginulim braniteljima iz Ploča

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija