Natrag
25.5.2018 09:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

SILENTE SE VRATIO Evo što je Tibor poručio fanovima!

7.2.2018 @ 10:11 Dulist dulist IN

Podijelite:

Ovo nije povratak i ta fraza “comeback” nam samo smeta. Mi nikad nismo nestali. Dogodilo se što se moralo dogoditi i nitko zbog te situacije nije izgubio više od nas. Bez toga ovaj album koji smo vam spremili nikad ne bi nastao, a nedovršene bi nas pjesme pojele iznutra – napisali su Silente na svom Facebook pageu ove srijede.

Onima kojima smo nedostajali, hvala vam što ste i dalje tu. Jesmo li sada bolji, onakvi kakve ovaj bend zaslužuje? Ne čini nam se baš. Ali nije sve kao što se čini – poruka je najpopularnijeg dubrovačkog banda. A njihov frontman Tibor Karamehmedović rekao je:

“Ništa me ne zanima, pjesme su mi jedina briga. Život je kratak, ja sam običan pjevač iz Dubrovnika, a Silente je samo bend svojih pjesama. Jedno danas nosi dva sutra i ništa me ne zanima, pjesme su mi jedina briga. Hvala mojoj familiji, prijateljima, hvala Silenteu i hvala vama. Silente slušajte što glasnije. Samo pravo!”

Podsjetimo, gotovo 20 mjeseci nakon posljednjeg koncerta, koji je band odsvirao u lipnju 2016. u Đurđevcu, Silente su objavili pjesmu “Falange”, kao najavu nove faze diskografskog djelovanja, o čemu je DuList prvi pisao.

Pjesma je najavni single novog albuma, trećeg po redu za dubrovački band, čiji izlazak se očekuje u nastavku godine.
Autor glazbe je Tibor Karamehmedović, a tekst je napisao Sanin Karamehmedović.

Spot Palm Productionsa režirao je Miran Brautović, a glavne likove igraju Anja Đurinović Rakočević i Jure Radnić.

Svojim obožavateljima koji su nove materijale dočekali s oduševljenjem obratili su se objavom na Facebook profilu:

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana