Grad

SEUL Gradonačelnik jedan od govornika na svjetskom summitu o urbanom turizmu

Na poziv organizatora – Svjetske turističke organizacije, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sudjelovat će kao govornik na Sedmom UNWTO svjetskom summitu o urbanom turizmu, koji se od 16. do 19. rujna održava u Seulu, u Južnoj Koreji.

Gradonačelnik će govoriti na panelu na temu ‘Urbani turizam 2030’, na kojem će uz njega biti i ministri nekoliko važnih turističkih zemalja, kao i gradonačelnici turistički popularnih gradova. Govorit će se o tome kako odgovoriti na nove izazove i potrebe u turizmu u gradovima, kroz inovativne pristupe i tehnologije, planirajući, razvijajući te upravljajući destinacijom, ujedno nudeći građanima bolju kvalitetu života.

Organizatori svjetske konferencije u ovom su smislu prepoznali napore koje Grad Dubrovnik ulaže u upravljanje turizmom u gradu, a o planovima i mjerama koje se provode gradonačelnik Franković govorit će u sklopu prvog, high level panela konferencije.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PROJEKT ‘POŠTUJMO GRAD’ Franković pozvao turističke vodiče na suradnju

Dulist

Orašac sljedeće godine dobiva sportsku dvoranu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija