Natrag
20.2.2019 04:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP-ovci pozivaju na prvomajski grah

26.4.2013 @ 13:34 Mia Njavro Politika
5;5

Podijelite:

Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika koalicije SDP-HSU-BDSH Niko Šalja prikupio je preko 900 potrebnih potpisa potpore građana, a pozivaju i sve građane da im se pridruže na ovogodišnjem prvomajskom grahu.

Prikupljanje potpisa nastavilo se tijekom jutra na placi u Lapadu, a građani svoje potpise potpore mogu dati i tijekom subote ujutro, 27.travnja, u gradskom portu gdje će Niko Šalja s suradnicima sudjelovati u čišćenju.

Niko Šalja obišao je u četvrtak dubrovačke umirovljenike u podružnicama Gruž i Lapad. Svoj potpis potpore Niku dala je i Mira Buconić, bivša županica.

– Ovim putem pozivamo sve građane Dubrovnika na tradicionalno druženje uz prvomajski grah povodom Međunarodnog praznika rada. Druženje će se održati 1. svibnja u parku na Babinom Kuku od 10 sati. Veselimo se Vašem dolasku! – poručuju iz SDP-a.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana