Natrag
18.2.2019 15:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP-ovci lagali narodu

4.3.2013 @ 19:08 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Milanka Opačić otvoreno je priznala kako SDP nije govorio istinu građanima Republike Hrvatske!

Nakon objavljivanja informacije da kasne s podnošenjem godišnjeg financijskog izvještaja za 2012. godinu,SDP je tvrdio da su o svemu izvijestili Državno izborno povjerenstvo i Ured za državnu reviziju, prenosi portal Dnevno.hr.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović poslao je Milanku Opačić da se obrati medijima, a ona je neizravno priznala da je SDP lagao građanima. Naime, u svom prvom izvješću SDP je tvrdio da su s izvještajem kasnili zbog hitne hospitalizacije i operativnog zahvata odgovorne osobe, a da su o svemu izvijestili Državno izborno povjerenstvo i Ured za državnu reviziju.

Nakon izjave glasnogovornice Državnog ureda za reviziju Biserke Čoh Mikulec kako ih nitko iz SDP-a nije zvao niti na bilo koji način obavijestio da će kasniti s predajom financijskog izvješća za 2012., oglasila se i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić i neizravno priznala da je netko u SDP-u lagao.

– Mogu samo reći da je očito uslijed medijskog pritiska bilo i nekih nespretnosti, šlampavosti i da neke informacije nisu bile točne – odgovorila je Milanka Opačić na pitanje je li SDP izvijestio Državnu reviziju ili ne, te se pri tome i ispričala javnosti.

– To nije bila naša namjera. Riječ je to tome da je žena koja je to radila prošlog tjedna završila na operaciji srca, da se nažalost vratila prekasno da bi završila na vrijeme izvještaj. Mi smo mogli birati da li da pošaljemo nepotpun izvještaj ili da dva dana zakasnimo. Evo dva dana smo zakasnili. Nismo ništa sakrivali – rekla je Opačić.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana