Natrag
22.2.2019 03:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

SDP: Poništeni izborni rezultati u Pločama

22.11.2013 @ 0:04 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Izborna komisija županijskog SDP-a poništila je izborne rezultate na izborima za predsjednika županijske organizacije na biračkom mjestu u Pločama.

Naime, nakon što su dva kandidata za predsjednika Mujica Zijadić i Davor Penić podnijeli prigovor izbornoj komisiji zbog mogućih nepravilnosti, izborna komisija potvrdila je da je bilo nepravilnosti.

Podsjetimo, izborni rezultati u Pločama bili su u korist kandidatkinje Tatjane Šimac Bonačić, koja je osvojila čak 140 od 142 glasa, dok su Penić i Zijadić dobili tek po jedan glas. Obojica su pritom prigovorili da je prebrojavanje glasova u Pločama trajalo predugo (više od dva sata).

Tako će prvi krug izbora u Pločama biti ponovljen u nedjelju, a istog dana održat će se i drugi krug izbora. Inače, u prvom krugu Šimac Bonačić osvojila je 387 glasova, Penić 310, a Zijadić 81 glas.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana