Natrag
24.3.2019 10:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Savršena nevjesta” u Dubrovniku

6.4.2012 @ 11:08 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Emily Maynard, zvijezda osme sezone popularnog američkog reality showa „Savršena nevjesta“ („The Bachelorette“) ovih dana boravi u Dubrovniku gdje snima neke dijelove showa.

Kako duList neslužbeno doznaje, Emily se u Dubrovniku nalazi na snimanju ABC-ovog reality showa u kojem će kroz uzbudljivu romantičnu avanturu pokušati među 25 kandidata izabrati svog muškarca iz snova, svoju pravu ljubav.

U osam uzbudljivih tjedana ovogodišnja „savršena nevjesta“ Emily Maynard upoznat će 25 neženja i kroz niz društvenih okupljanja i romantičnih spojeva svaki će tjedan eliminirati jednoga.

Provodit će vrijeme upoznavajući jedni druge i putovati na egzotične lokacije, od kojih je jedna i Dubrovnik. Na kraju putovanja Emily će možda pronaći svoju pravu ljubav, a možda sve završi i prosidbom.

Premijera prve od deset epizoda osme sezone „Savršene nevjeste“ s Emily Maynard u glavnoj ulozi na ABC-u najavljena je za 14. svibnja 2012. godine.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana