Natrag
20.4.2019 15:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

SAVEZ GRADITELJA U Cavtatu rasprava o prometnoj infrastrukturi, ekologiji, gospodarenju otpadom…

16.10.2016 @ 12:57 Dulist Županija

Podijelite:

Hrvatski savez građevinskih inženjera ove godine organizira Sabor hrvatskih graditelja, sedmi po redu i koji se već tradicionalno održava svake četvrte godine u Cavtatu.

Održavat će se u hotelu Croatia od 17. do 18. listopada te će okupiti graditelje iz domovine i inozemstva koji će predstaviti svoje projekte i inženjerska suvremena rješenja i inovacije iz svih graditeljskih područja.

Posebice će se raspravljati o stanju i razvitku hrvatskog graditeljstva, o njegovoj velikoj ulozi u poticanju razvoja i načinu na koji je ono do sada konkuriralo na domaćem i stranim tržištima te će se kritički razmotriti mogućnosti sadašnjih i budućih ostvarenja.

Osnovni tematski naziv Sabora je 2016: EU I HRVATSKO GRADITELJSTVO čime se posebno naglašava koliko je građenje u Hrvatskoj bitno i važno za cijelo hrvatsko društvo te se zbog toga moraju osigurati razvojni projekti koji će pokrenuti novi rast u graditeljstvu. Ovakvi projekti danas su više ostvarivi uz potporu sredstava iz EU fondova uz poštovanje i ispunjavanje uvjeta koje je potrebno dobro poznavati.

Sudionici će se posebno baviti temama poput prometne infrastrukture, gospodarenja otpadom, vodnog gospodarstva, energetike i industrije te investicija u turizmu i poljoporivredi, a više o svemu pročitajte na službenoj stranici.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana