DuList IN

Sanja će muža pokopati na svoj rođendan

Nenad Šarić, pokojni suprug Sanje Doležal, koji je preminuo u četvrtak u 15 sati, bit će pokopan u srijedu na mirogojskom Krematoriju na Sanjin 49. rođendan.

Bubnjaru Novih fosila Nenadu Šariću zdravlje se počelo pogoršavati krajem travnja što se i požalio svome prijatelju.

'Nenov teniski partner Zlatko rekao mi je da mu se krajem travnja bubnjar požalio kako se čudno osjeća i da sve češće zaboravlja', rekao je Alen Islamović za 24 sata.

Šarić je moždani udar doživio u utorak, a kako otkriva ravnatelj karlovačke bolnice Nedjeljko Strikić njegovo stanje je od početka bilo teško.

'Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio u četvrtak poslije 15 h. Prerano za mene i za našu djecu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vjernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mojeg supruga i snagu naše obitelji – napisala je Sanja u priopćenju, moleći medije da nju i djecu te ostalu tugujuću obitelj puste kako bi mogli u miru i tuzi preživjeti ove trenutke.

Pročitajte još

KRAJ SAGE Mia Hudoletnjak o svemu što niste znali o Islandu

Dulist.hr

RAZGOVOR S PAULOM JUSIĆ Đelo me zvao Pepeljugom, volio je slušati kako pjevam pjesme Whitney Houston

Maria Prkut

FOTOĐIR Prije novog nevremena…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija