Natrag
25.3.2019 03:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sanja će muža pokopati na svoj rođendan

4.5.2012 @ 23:22 Dulist dulist IN

Podijelite:

Nenad Šarić, pokojni suprug Sanje Doležal, koji je preminuo u četvrtak u 15 sati, bit će pokopan u srijedu na mirogojskom Krematoriju na Sanjin 49. rođendan.

Bubnjaru Novih fosila Nenadu Šariću zdravlje se počelo pogoršavati krajem travnja što se i požalio svome prijatelju.

'Nenov teniski partner Zlatko rekao mi je da mu se krajem travnja bubnjar požalio kako se čudno osjeća i da sve češće zaboravlja', rekao je Alen Islamović za 24 sata.

Šarić je moždani udar doživio u utorak, a kako otkriva ravnatelj karlovačke bolnice Nedjeljko Strikić njegovo stanje je od početka bilo teško.

'Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio u četvrtak poslije 15 h. Prerano za mene i za našu djecu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vjernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mojeg supruga i snagu naše obitelji – napisala je Sanja u priopćenju, moleći medije da nju i djecu te ostalu tugujuću obitelj puste kako bi mogli u miru i tuzi preživjeti ove trenutke.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana