Natrag
20.4.2019 14:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šampanjac za Turistički cvijet

28.10.2013 @ 16:18 Dulist Aktualno

Podijelite:

Gradonačelnik Andro Vlahušić, direktorica dubrovačke Turističke zajednica Romana Vlašić i pročelnik za turizam, more i poduzetništvo Grada Dubrovnika Milan Perić održali su danas konferenciju za novinare na kojoj su se zahvalili svima koji su dali svoj doprinos tome da Dubrovnik bude proglašen turističkim prvakom u 2013. godini.

– Zahvaljujem se svim turistima, čestitam svim turističkim djelatnicima, a nagradu iz Zadra proslavit ćemo u Revelinu 9. studenog. Koncert Ivana Zaka će biti besplatan, to je poklon za sve koji su donijeli doprinos ovom uspjehu – rekao je Vlahušić te dodao kako je turizam najsvijetlija točka hrvatskog gospodarstva.
– Mi smo proglašeni pobjednicima u dvije kategorije. To je pravi hrvatski uspjeh i mi smo lokomotiva ne samo hrvatskog turizma nego i gospodarstva – rekao je Vlahušić.

Direktorica TZ-a Romana Vlašić istaknula je kako je izuzetno ponosna što je nagrada "Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku" pošla upravo u Dubrovnik, a pročelnik Milan Perić zahvalio se svim turističkim djelatnicima koji su postignuli da je Dubrovnik tamo gdje mu je mjesto.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana