Aktualno

Šampanjac za Turistički cvijet

Šampanjac za Turistički cvijet

Gradonačelnik Andro Vlahušić, direktorica dubrovačke Turističke zajednica Romana Vlašić i pročelnik za turizam, more i poduzetništvo Grada Dubrovnika Milan Perić održali su danas konferenciju za novinare na kojoj su se zahvalili svima koji su dali svoj doprinos tome da Dubrovnik bude proglašen turističkim prvakom u 2013. godini.

– Zahvaljujem se svim turistima, čestitam svim turističkim djelatnicima, a nagradu iz Zadra proslavit ćemo u Revelinu 9. studenog. Koncert Ivana Zaka će biti besplatan, to je poklon za sve koji su donijeli doprinos ovom uspjehu – rekao je Vlahušić te dodao kako je turizam najsvijetlija točka hrvatskog gospodarstva.
– Mi smo proglašeni pobjednicima u dvije kategorije. To je pravi hrvatski uspjeh i mi smo lokomotiva ne samo hrvatskog turizma nego i gospodarstva – rekao je Vlahušić.

Direktorica TZ-a Romana Vlašić istaknula je kako je izuzetno ponosna što je nagrada "Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku" pošla upravo u Dubrovnik, a pročelnik Milan Perić zahvalio se svim turističkim djelatnicima koji su postignuli da je Dubrovnik tamo gdje mu je mjesto.
 

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist