Natrag
16.2.2019 14:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

„Samo nebo zna koliko te volim ja!“

11.8.2012 @ 22:17 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Međunarodni dan mladih obilježava se ovu nedjelju, 12. kolovoza. Tim povodom u Mokošici je prava vesela festa.

– Pozivamo sve mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke da nam se priključe na radosnoj Festi pod nazivom „ Noć mladih Mokošice“ pod nazivom „Samo nebo zna koliko te volim ja“, i to u nedjelju 12. kolovoza u 21,30 u u Eko parku Ombla u Mokošici – pozivaju ekološke udruge na čelu s Jadrankom Šimunović.

Međunarodni dan mladih obilježava se od 1998. na inicijativu UN-a, a ovogodišnji moto je“Izgradnja boljeg svijeta: partnerstvo s mladim.
Na Noći mladih Mokošice uz glazbu i mali tratamenat u opuštenoj atmosferi ekolozi će progovoriti s mladima Mokošice i Rijeke dubrovačke o svim problemima koji ih muče te koje su njihove poruke za bolji život u Mokošici!

Uz poruke mladih, i djeca Mokošice će zajedno s Eko-Omblićima svoje poruke i želje za ljepši i ugodniji život u Mokošici putem protokola predati gradonačelniku u ponedjeljak, 13. kolovoza u 10,30 sati.

Nakon toga će oko 10,40 h biti gosti posebno za njih pripremljenih eko radionica Hotela Hilton-Imperijal. Kupanjem i osvježenjem u Šulića oko 12,30 mladi Mokošice će se oko 13,20 h dobrotom JP Libretas zaputiti autobusom 1b natrag u Mokošicu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana