Zanimljivosti

„Samo nebo zna koliko te volim ja!“

Međunarodni dan mladih obilježava se ovu nedjelju, 12. kolovoza. Tim povodom u Mokošici je prava vesela festa.

– Pozivamo sve mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke da nam se priključe na radosnoj Festi pod nazivom „ Noć mladih Mokošice“ pod nazivom „Samo nebo zna koliko te volim ja“, i to u nedjelju 12. kolovoza u 21,30 u u Eko parku Ombla u Mokošici – pozivaju ekološke udruge na čelu s Jadrankom Šimunović.

Međunarodni dan mladih obilježava se od 1998. na inicijativu UN-a, a ovogodišnji moto je“Izgradnja boljeg svijeta: partnerstvo s mladim.
Na Noći mladih Mokošice uz glazbu i mali tratamenat u opuštenoj atmosferi ekolozi će progovoriti s mladima Mokošice i Rijeke dubrovačke o svim problemima koji ih muče te koje su njihove poruke za bolji život u Mokošici!

Uz poruke mladih, i djeca Mokošice će zajedno s Eko-Omblićima svoje poruke i želje za ljepši i ugodniji život u Mokošici putem protokola predati gradonačelniku u ponedjeljak, 13. kolovoza u 10,30 sati.

Nakon toga će oko 10,40 h biti gosti posebno za njih pripremljenih eko radionica Hotela Hilton-Imperijal. Kupanjem i osvježenjem u Šulića oko 12,30 mladi Mokošice će se oko 13,20 h dobrotom JP Libretas zaputiti autobusom 1b natrag u Mokošicu.

Pročitajte još

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

ŠTO NAS ČEKA IDUĆIH MJESECI? Meteorolozi AccuWeathera ‘izbacili’ prognozu do ljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija