Natrag
22.2.2019 04:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja: Malo je preuranjeno, ali godi mi!

17.9.2012 @ 16:32 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Nikakve službene potvrde još nema da sam ja kandidat za gradonačelnika u ime SDP-a. Ono što se piše nije do kraja točno, ali ide mi u prilog i godi mi – komentirao je SDP-ovac Niko Šalja medijske napise o tome kako je najizgledniji kandidat za gradonačelnika.

– Mislim da ovakve priče proizlaze iz rezultata ankete po kojoj ja stojim prilično dobro – rekao je Šalja, dodajući kako ne zna službene rezultate.

– Ne samo da mi nisu poznati rezultati, već ne znam ni tko službeno stoji iza te ankete. Koliko sam uspio shvatiti moje se ime u njoj samo usputno spominjalo.

Ipak, Šalja je potvrdio kako bi se već sljedećeg tjedna na Gradskom odboru SDP-a moglo razgovarati o kandidatu za gradonačelika Dubrovnika.

– Ili će se utvrditi kandidat ili će se utvrditi daljnja procedura za odabir, nakon čega prijedlog ide na potvrdu u Zagreb – pojasnio je Niko Šalja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana