Natrag
22.4.2018 12:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Šalja: “Dosta mi je ucjena”

18.6.2012 @ 16:22 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Kulminiralo je nezadovoljstvo među dubrovačkim SDP-ovcima.

Uzrok tome je Vićanovo ucjenjivanje SDP-ovaca, ali i ostalih koalicijskih partnera, te sama predsjednica Olga Muratti koja, čini se, sve to podržava.

Najnovija ucjena od strane Pera Vićana odnosi se na komentar Nika Šalje na presudu u aferi Vrtovi sunca, što nam je i sam Šalja  potvrdio. On je izgleda optužen da je doveo u pitanje opstanak same koalicije:

-Nisam ja koaliciju doveo u pitanje nego ju je doveo netko drugi. A ako je uzrok tome moja izjava za aferu Vrtovi sunca, dabogda se raspala – rekao nam je Niko Šalja. A da se SDP suočava sa ucjenama od strane pojedinih koalicijskih partnera, sasvim je jasno iz Šaljine daljnje izjave:

-Pun mi je kufer predsjednice  jer se sve meni prigovora iza leđa. Naravno, dogovaraju se stvari koje ja ne znam i moram o njima saznat preko medija, pa i ucjene koalicijskih partnera – istaknuo je Šalja dodavši kako ne namjerava otići iz SDP-a. Na pitanje očekuje li možda sankcije od strane predsjednice Olge Muratti, odgovara:

– Neočekujem više ništa. Niti znam što ovo znači za SDP, niti kuda ova naša vrla koalicija ide i u kojem smjeru. Ako će se SDP ucjenjivat s izjavama pojedinih članova, a te ucjene nisu prvi put, nego x-ti put, ne vezano za mene. To je prešlo svaku mjeru i moramo se zapitat s kime smo to u koaliciji. S nekim tko na svakom Gradskom vijeću govori da nije s nama u koaliciji.- zaključio je Šalja. Na pitanje razmišlja li i dalje o kandidaturi za gradonačelnika rekao nam je kako su njegove namjere „nerelevantne“ dodavši:

-Stav SDP-a je da ćemo o tome na jesen –  zaključio je.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana