Grad

SAJAM NA POŠTI LAPAD Balkoni i vrtovi bit će puni predivnog, mirisnog cvijeća!

SAJAM NA POŠTI LAPAD Balkoni i vrtovi bit će puni predivnog, mirisnog cvijeća!

Ukoliko želite da vaše okućnice, balkoni i vrtovi budu prepuni šarenog, mirisnog cvijeća, imate još vremena za zaputiti se na Poštu Lapad gdje se do 16 sati održava prigodna prodaja cvijeća i sadnica. 

Uz šarenilo ljetnica, na sajmu se mogu nabaviti i sukulenti, začinsko bilje, te trajnice, a jedna od najtraženijih sadnica bio je poznati Dubrovački koralj, koji kod brojnih stanovnika od hladnoće i leda prošle zime nastradao.

Kako javljaju iz Turističke zajednice grada Dubrovnika, gužva na štandovima jamstvo je da će vrtovi, balkoni i i okućnice Dubrovnika zablistati uređeni i uredni, te biti ugodni oku svih nas stanovnika, ali i naših gostiju.

-Vjerujemo da su tvrtke sudionici prigodne prodaje: Vrtlar d.o.o. – Dubrovnik, CZR Josipovac – Župa dubrovačka, OPG Simatović – Župa dubrovačka, OPG Meštrić- Bjelovar, OPG Valent – Varaždin, OPG Mesarić – Mali Bukovec, Rasadnik Agrovrt – Metković te OPG Bagić – Kutina, zadovoljni uspjehom današnjeg sajma kojeg je organizirala TZ grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom – zaključuju iz TZ-a.

 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović