Županija

SAJAM ‘HOLIDAY WORLD’ Županijski TZ predstavlja se u Pragu

SAJAM 'HOLIDAY WORLD' Županijski TZ predstavlja se u Pragu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmu Holiday World u Pragu, koji se održava od 15. do 18. veljače 2018. godine u izložbenom prostoru Prague Exhibition Grounds – Holešovice.

Sajam Holiday World se održava 27. put, a i ove godine se u istom prostoru održava i sajam Top Gastro and Hotel. Prvi dan sajma namijenjen je isključivo profesionalcima u turizmu, dok su ostala tri dana otvorena za široku publiku.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice suizlagačka mjesta zakupile su Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Makarska rivijera, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Istarski dvori i Gospodarska komora iz Otočca.

Na sajmu se očekuje oko 30 000 posjetitelja, a predstavit će se preko 45 zemalja iz cijelog svijeta, na 640 štandova. Očekuje se posjeta preko 600 turističkih novinara i oko 7000 profesionalaca u turizmu.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2017. godini posjetilo preko 38.000 turista iz Češke, koji su ostvarili gotovo 300.000 noćenja, s porastom od 5 posto u odnosu na proteklu godinu.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist