Vaše vijesti

‘SADIMO STABLA ZA ZELENIJU ZEMLJU’ Prijavite se na likovni natječaj!

'SADIMO STABLA ZA ZELENIJU ZEMLJU' Prijavite se na likovni natječaj!

Pozivamo svu djecu i mlade da se jave sa svojim likovno-kreativnim radovima na naš 34. Dječji likovno kreativni natječaj pod nazivom ‘Sadimo stabla za zeleniju Zemlju’ – pišu Eko Omblići i Eko Centar ‘Zeleno Sunce’.

Sadnja stabla je najraširenija i najomiljenija aktivnost pomaganja Zemlji. Sadnja je način povezivanja sa Zemljom, doprinos budućnosti. Jednostavan čin sadnje stabla pomaže okolišu na brojne načine: filtrira zagađenje zraka, pomaže reciklirati vodu, spriječava eroziju tla, pruža hranu ljudima i životinjama, pruža sjenu, zaklon od vjetra i kiše… Dom je životinjama, pruža umirujuć i zanimljiv okoliš za učenje djeci i široj lokalnoj zajednici… Bez stabala ne bi bilo života na ovoj Planeti! – stoji dalje u pozivu Eko Centra, a vi djeco svoje radove možete poslati do 19. studenog u 18 sati na adresu:

Zeleni forum – Eko centar Zeleno Sunce – Mokošica
Eko-Omblići
20236 Nova Mokošica, Od izvora 74
Rijeka dubrovačka
Dubrovnik

– Točno na Međunarodni dan djeteta, 20. studenog, u 11 sati u Eko centru Zeleno Sunce u Mokošici, bit će proglašenje najboljih likovno kreativnih radova s 34. Dječjeg likovno kreativnog natječaja ‘Sadimo stabla za zeleniju Zemlju!’. Draga djeco, jedva čekamo vaše likovno kreativne uradke – kažu Eko Omblići!

‘Najbolje vrijeme za sadnju stabala bilo je prije 20 godina. Sljedeće najbolje vrijeme je sad.’ (narodna kineska izreka)

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist