Kultura

S prvim danom lipnja otvara se ljetno kino Jadran

S prvim danom lipnja otvara se ljetno kino Jadran

Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran. Komedijom ‘Otkrila sam špijuna’ , koji je prvi na programu u ponedjeljak, obiteljskim filmom ‘Sonic: super jež’ te akcijom ‘Zločesti dečki zauvijek’ u srijedu, iz Kinematografa Dubrovnik najavljuju tematske projekcije kroz mjesec lipanj, a koje su prilagodili obiteljskim filmskim druženjima. Sukladno tome nude i obiteljske pakete s prihvatljivim cijenama.

Tako će dvije osobe za 40,00 kuna dobiti dvije ulaznice, dva pića i dva paketa kokica, za tri člana obitelji paket je 60,00 kuna, a za četiri 80,00 kuna. Svi ostali popusti vrijede kao i do sada.

-Cilj nam je potaknuti ne samo naše sugrađane nego i posjetitelje iz okolnih općina i gradova da se prošetaju do Grada i provedu obiteljsku filmsku večer pod zvjezdama. Ljetno kino Slavica svoja će vrata otvoriti 11. Lipnja, a Kinematografi Dubrovnik će ispoštovati sve epidemiološke preporuke HZJZ- a – naveli su iz Kinematografa.

Pročitajte još

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović