Natrag
23.3.2019 15:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

RODINE RADIONICE O trudnoći, porodu i dojenju

4.9.2018 @ 22:34 Dulist Aktualno

Podijelite:

Ovaj tjedan udruga  RODA  – Roditelji u akciji održat će dvije besplatne radionice za trudnice i njihove partnere.

U srijedu 5. rujna u 17 sati u hotelu Lero održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.

Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U četvrtak  6. rujna u 17 sati u hotelu Lero održat će se dvosatna radionica o dojenju, vode je Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka potrebno je prijaviti se na telefon: 091 517 66 35. Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili Facebook stranica RODA Dubrovnik.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji – www.roda.hr.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana