Natrag
20.6.2018 03:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

RITMO DE SALSA Sjajan provod na Cubamonte festivalu

5.9.2017 @ 0:02 Dulist dulist IN
12;12

Podijelite:

Članovi Udruge Ritmo de Salsa sudjelovali su na trećem izdanju međunarodnog festivala Cubamonte 2017., koji se od 1. do 3. rujna održao u crnogorskom Sutomoru.

Na jedinstvenom festivalu u sjajnoj organizaciji podgoričke plesne škole Buena Vista su, uz Dubrovčane i druge hrvatske salserose, sudjelovali i salserosi iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Italije, SAD-a…
Na radionicama su Dubrovčani produbili svoje znanje iz plesanja salse, bachate, kizombe, sona, timbe, urban kiza, reggaetona, salsatona, bachatanga, ali i naučili ponešto o povijesti afro kubanskih plesova kao što su oggun, oya, ochosi, ochun, obatala, palo, yemaya…

Posebno su bile zanimljive radionice koje su vodili kubanski plesači Fredyclan Garcia Batista, Yeni Molinet, Liudmila Rodriguez Silva, Orliandys Minoso Jimenez te Yuliet Estrada Linares.

Nije nedostajalo sjajne zabave za rasplesanu dubrovačku salsa ekipu, jer su sjajni partyji u jedinstvenom ambijentu pješčanih plaža, mora i zvjezdanog neba dodali posebnu draž ovom hvaljenom festivalu.

Inače, udruga Ritmo de Salsa nakon povratka s Cubamonte festivala nastavlja sa salsa partyjima u Caffe baru Promenada, lokalu u Uvali Lapad koji je postao njihova ljetna plesna rezidencija. Naravno, jesen se bliži, a s njom i novi početni tečaj salse.

Sve informacije o Udruzi udruzi mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu @ritmodesalsadubrovnik.

FOTO: RdS/Cubamonte festival

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana