Zanimljivosti

RIT POZIVA Dođite na Dan karijera i saznajte kako razgovarati s poslodavcima!

RIT POZIVA Dođite na Dan karijera i saznajte kako razgovarati s poslodavcima!

RIT Croatia najavljuje tradicionalni, osamnaesti Dan karijera (Career Education Day), koji će se održati u srijedu, 28. veljače 2018., s početkom u 8.30 sati u Libertas Rixos Hotelu u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Danu karijera ističemo radionicu na temu “Zaposlenje i pregovaranje: kako razgovarati s poslodavcem o ugovoru, beneficijama i plaći”, koju će voditi gđa. Gordana Frgačić, direktorica ljudskih potencijala u firmi Pevec. Gđa Frgačić je također i autorica nekoliko knjiga i raznih publikacija na temu traženja zaposlenja te problema nejednakosti među spolovima na tržištu rada (više o Gordani Frgačić možete naći ovdje).

– Osim spomenute radionice, imat ćemo i niz zanimljivih aktivnosti poput panel diskusija, intervjua za posao, networkinga studenata i poslodavaca te predstavljanja raznih kompanija – poručili su s RIT-a. Dan karijera sastavni je dio nastave na RIT Croatia, a cilj događanja je omogućiti izravnu komunikaciju kompanija i studenata te istaknuti važnost poslovnog networkinga u realiziranju karijere.

RIT Career Education Day 2018

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist