Natrag
24.4.2019 05:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

RIT POZIVA Dođite na Dan karijera i saznajte kako razgovarati s poslodavcima!

27.2.2018 @ 6:44 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

RIT Croatia najavljuje tradicionalni, osamnaesti Dan karijera (Career Education Day), koji će se održati u srijedu, 28. veljače 2018., s početkom u 8.30 sati u Libertas Rixos Hotelu u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Danu karijera ističemo radionicu na temu “Zaposlenje i pregovaranje: kako razgovarati s poslodavcem o ugovoru, beneficijama i plaći”, koju će voditi gđa. Gordana Frgačić, direktorica ljudskih potencijala u firmi Pevec. Gđa Frgačić je također i autorica nekoliko knjiga i raznih publikacija na temu traženja zaposlenja te problema nejednakosti među spolovima na tržištu rada (više o Gordani Frgačić možete naći ovdje).

– Osim spomenute radionice, imat ćemo i niz zanimljivih aktivnosti poput panel diskusija, intervjua za posao, networkinga studenata i poslodavaca te predstavljanja raznih kompanija – poručili su s RIT-a. Dan karijera sastavni je dio nastave na RIT Croatia, a cilj događanja je omogućiti izravnu komunikaciju kompanija i studenata te istaknuti važnost poslovnog networkinga u realiziranju karijere.

RIT Career Education Day 2018

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana