Natrag
23.3.2019 04:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

RIT Croatia poziva građane na donaciju knjiga i radionice stranih jezika za djecu!

6.9.2018 @ 11:57 Dulist Aktualno

Podijelite:

RIT Croatia obilježava Međunarodni dan pismenosti u subotu, 8. rujna 2018., u sklopu Globalnog dana vraćanja zajednici kojeg svake godine organiziraju diplomanti sveučilišta RIT diljem svijeta.

Ovom prilikom odlučili smo organizirati akciju doniranja knjiga za potrebe školske knjižnice Osnovne škole Cavtat i Kluba 65+ koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa DubrovnikU akciju doniranja knjiga će biti uključeni diplomanti, studenti, profesori i osoblje RIT Croatia, a ovim putem pozivamo i sve zainteresirane građane da se uključe te donacijama knjiga doprinesu ovoj akciji. Knjige se mogu donirati od 9:00-12:00 sati u prostorijama dubrovačkog kampusa RIT Croatia na adresi Don Frana Bulića 6, Dubrovnik.

Osim akcije doniranja knjiga, RIT Croatia organizira i radionice engleskog, španjolskog i njemačkog jezika za djecu od 5-12 godina, koje će se održati isti dan, 8. rujna, od 10:00-11:00 sati u prostorijama dubrovačkog kampusa RIT Croatia. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionice putem ovog linka.

Više detalja o samom eventu možete naći ovdje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana