Aktualno

RIT Croatia poziva građane na donaciju knjiga i radionice stranih jezika za djecu!

RIT Croatia obilježava Međunarodni dan pismenosti u subotu, 8. rujna 2018., u sklopu Globalnog dana vraćanja zajednici kojeg svake godine organiziraju diplomanti sveučilišta RIT diljem svijeta.

Ovom prilikom odlučili smo organizirati akciju doniranja knjiga za potrebe školske knjižnice Osnovne škole Cavtat i Kluba 65+ koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa DubrovnikU akciju doniranja knjiga će biti uključeni diplomanti, studenti, profesori i osoblje RIT Croatia, a ovim putem pozivamo i sve zainteresirane građane da se uključe te donacijama knjiga doprinesu ovoj akciji. Knjige se mogu donirati od 9:00-12:00 sati u prostorijama dubrovačkog kampusa RIT Croatia na adresi Don Frana Bulića 6, Dubrovnik.

Osim akcije doniranja knjiga, RIT Croatia organizira i radionice engleskog, španjolskog i njemačkog jezika za djecu od 5-12 godina, koje će se održati isti dan, 8. rujna, od 10:00-11:00 sati u prostorijama dubrovačkog kampusa RIT Croatia. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionice putem ovog linka.

Više detalja o samom eventu možete naći ovdje.

Pročitajte još

Sanitat nastavlja zaprašivanje komaraca, evo gdje i kad

Dulist

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U TURIZMU Valamar lansirao novu web stranicu

Dulist

MILOSLAVIĆ O PUCNJAVI NA PLOČAMA ‘Ovo je izdvojen događaj, sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija