Sport

Riječki navijači dočekali zlatne vaterpoliste

Hrvatska vaterpolska reprezentacija srdačno je dočekana od riječkih navijača, a nakon uvjerljive pobjede 20:01 nad Turskom u Zadru!

Ususret utakmici sa Grčkom, zlatni olimpijski dečki družili su se s brojinim razdraganim riječkim navijačima kojima su dijelili vaterpolo kapice i potpisivali autogram karte.

“Oduševljen sam dočekom navijača u Rijeci. Drago mi je da smo razveselili najmlađe i očekujemo ih sve na sutrašnjoj utakmici. Posljednjih smo dana svjedoci kako Hrvatska zaista voli vaterpolo i ako je suditi po interesu mladih za ovaj sport vaterpolo ima sjajnu budućnost!” – izjavio je kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić.
 
Na druženju u riječkom trgovačkom centru ZTC brojnim ljubiteljima vaterpola naši su reprezentativci poklonili prepoznatljive vaterpolske kapice, te su potpisali i brojne autogram kartice. Uz pjesmu i veselje  pozvali su sve ljubitelje sporta da ih podrže na utakmici sa Grčkom koja će se sutra u subotu, 30. ožujka u 18 sati igrati na riječkom bazenu Kantrida.
 

Najvažnija natjecanja hrvatske seniorske reprezentacije u 2013. godini su:
19.06. – 26.06.2013. – Mediteranske igre – Mersin
22.07. – 03.08.2013. – Svjetsko prvenstvo – Barcelona

Pročitajte još

Dubrovnik Kup se vraća na ‘Buyrumplatz’

Dulist

Sukno otkrio Tucku: Želja mu je biti trener

Dulist

HLADNICA 2019. U tijeku su prijave za spektakl na umjetnoj travi

Dulist