Zanimljivosti

RETROSPEKTIVNA IZLOŽBA Sedamdeset godina Fotokluba Marin Getaldić

RETROSPEKTIVNA IZLOŽBA Sedamdeset godina Fotokluba Marin Getaldić

Fotoklub Marin Getaldić organizira retrospektivnu izložbu povodom sedamdesete obljetnice osnutka Kluba daleke 1947. godine te pozivaju sadašnje, a i bivše članove da svojim radovima obogatite ovaj lijepi jubilej.

– S obzirom da se radi o retrospektivnoj izložbi, kojom želimo pružiti osvrt na rad kluba, bilo bi poželjno da dostavite svoje najuspješnije radove bez obzira da li su već bili prikazani na nekoj od klupskih aktivnosti (izložbama, fotoligi, fotomaratonima itd.). Posebno se ovo odnosi na radove onih članova koji su sudjelovali na izložbama organiziranim od strane drugih klubova ili udruženja gdje su ti radovi bili nagrađivani ili višestruko prihvaćeni od članova žirija. Ukoliko niste sigurni koju fotografiju odabrati možete poslati do tri svoje fotografije od kojih će interni klupski žiri odabrati najbolje po svom sudu. S obzirom na ograničenost izložbenog prostora, u slučaju velikog broja dostavljenih radova, klub zadržava diskrecijsko pravo izlaganja najboljih fotografija prema odluci žirija, pri čemu će se voditi računa da bude zastupljen najveći mogući broj autora – kazali su iz Fotokluba.

Radove (maksimalno tri) je potrebno poslati na mail adresu getaldic70@gmail.com, koja je otvorena posebno za ovu izložbu. Ukoliko radove pošaljete ne neku od ostalih mail adresa kluba ne možemo jamčiti da će biti uvršteni u izložbu pa molimo da šaljete isključivo na navedenu adresu (getaldic70@gmail.com). Rok za slanje fotografija je 22.10 (nedjelja) u 23:59h i nakon toga neće biti moguće dostaviti fotografije. Fotografije šaljite u najvećoj rezoluciji, jpg formatu, ne veće od 15 MB. Radove šaljite svaki u zasebnom mailu, a prije slanja svakoj fotografiji (fajlu) obvezno dajte naziv, npr. Stradun, Zvonik i sl. (umjesto IMG 3992, DSC 2987 i sl.).

Izložba će se održati u Palači Sponza u Dubrovniku, otvorenje izložbe je planirano za 24.11 (petak), a o detaljima ćete biti naknadno obaviješteni.

Iako će obavijest o izložbi biti poslana i istaknuta na web stranici i društvenim mrežama, molimo i vašu pomoć da o održavanju izložbe obavijestite one koji više nisu aktivni u klubu, naročito one iz perioda prije 2000. godine, a smatrate da bi ih ovaj projekt mogao zanimati.

Sve upite ili sugestije oko organizacije izložbe također šaljite na mail: getaldic70@gmail.com.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist