Sport

REPREZENTACIJA U BUDVI Slijedi dvoboj s Crnom Gorom

REPREZENTACIJA U BUDVI Slijedi dvoboj s Crnom Gorom

Hrvatska je već osigurala plasman na završnom turniru Svjetske lige koji će se igrati u Bergamu, a do kraja natjecanja po skupinama očekuju nas još dvije utakmice.

Prva će se igrati protiv Crne Gore u petak 20. ožujka u Budvi (18 sati). Iako je već sve riješeno, izbornik Crne Gore Ranko Perović pozvao je najbolji sastav, očito smatrajući kako je utakmica s Hrvatskom i pitanje prestiža. Hrvatski reprezentativci iz Zagreba prema Dubrovniku poletjeli su jutros, i odmah će nastaviti putovanje prema Budvi.

– Već otprije smo znali da u sastavu neće biti Bušlje i Bošković, a sada je definitivno otpao i Obradović koji se vraća doma. Svjesni smo da Crna Gora igra u punom sastavu, ali bez obzira što ćemo biti oslabljeni, idemo na pobjedu u Budvi – kazao nam je Marko Bijač, vratar Hrvatske.

Saznajemo kako je izbornik Hrvatske reprezentacije Ivica Tucak u sastav pozvao Marina Čaglja iz splitskog Mornara koji će se reprezentaciji najvjerojatnije priključiti u Zračnoj luci Dubrovnik u Čilipima.

Ranko Perović je za utakmicu s Hrvatskom pozvao: Dejana Lazovića, Aleksandra Radovića, Aleksu Ukropinu, Draška Brguljana, Jovana Sarića, Nikolu i Mlađana Janovića, Predraga Jokića, Aleksandra Ivovića, Nikolu Murišića, Filipa Klikovca, Slavena Kandića, Bogdana Đurđića i Nicolasa Saveljića.

 

Tablica nakon 6. kola
1. Hrvatska 6 6 0 0 75:38 18
2. Italija 6 5 0 1 70:51 14
3. Crna Gora 5 2 0 3 57:56 7
4. Turska 5 1 0 4 36:49 3
5. Francuska 6 0 0 6 49:67 0

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist