Sport

REDIZAJN IRIS LOBAŠ KUKAVIČIĆ Jugaši sezonu otvaraju uz novi ‘look’

VK Jug CO u novu sezonu ulazi u nešto drukčijem izdanju. Naime, ove godine Klub je odlučio otići korak dalje pa je ostvario suradnju s dubrovačkom umjetnicom, doc. dr. art. Iris Lobaš – Kukavičić, koja je napravila redizajn opreme. Nova oprema u fokusu ima Grad kao središnji simbol, čiji se dizan nalazi na svoj novo dizajniranoj opremi. Prepoznatljiva po svom jedinstvenom i modernom stilu, doc. dr. art. Iris Lobaš – Kukavičić pokazala se kao prirodan izbor. Njezina grafička rješenja savršeno su se uklopila u priču o Gradu i vaterpolu, a VK Jug kao jedan od vodećih klubova u Hrvatskoj, napravio je iskorak povezavši umjetnost i sport.

Dodajmo i da je od samih početaka jasno bila vidljiva simbioza Kluba i Grada. Prije 95 godina, VK Jug je u svojoj prvoj službenoj utakmici pobijedio VK Penatur, rezultatom 3:0. Upravo ovim povodom, 95 godina nakon, organizirana je revijalna utakmica između VK Jug i VK Porporela, koja će se održati u četvrtak, 5. rujna u 17.30 sati na Porporeli. Vremena su se promijenila, ali vaterpolo tradicija u Dubrovniku još uvijek živi tamo gdje je i počela.

-VK Jug je proslavio je 95. rođendan, a da se našalim, kažu da smo kao vino – što smo stariji to smo bolji. Godinama je klub stvarao nove generacije mladih sportaša, usađujući im sportski i borbeni duh, ali istovremeno ih je pripremao za budućnost i godine koje su pred njima te ponosno pratio kako stasaju u svijet odraslih. Suradnja povodom 95. rođendana s dubrovačkom umjetnicom, doc. dr. art. Iris Lobaš – Kukavičić je vrlo zanimljiv i rekao bih neočekivan projekt, koji povezuje Grad, umjetnost i Klub, a velik broj pozitivnih komentara koje smo primili potvrda je da je suradnja umjetnice i našeg kluba izmamila simpatije sugrađana i navijača našeg kluba. Naš cilj je da budemo prvi i najbolji u svim aspektima svojeg djelovanja, kao i do sada – rekao je predsjednik VK Jug, Tomislav Dumančić.

Program će se održati na Porporeli, a osim revijalne utakmice, predstavit će se momčad i njihovi sponzori za novu sezonu, dodatno će se prezentirati knjiga o Jugu ‘Pet do sto’, a bit će organizirani i turniri u treseti i stolnom tenisu za sve uzraste, kao i roštilj te drugi sadržaji.

Pročitajte još

TRI MEDALJE ZA BK DUBROVNIK Zlatna Barbara Janičić!

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Ovo su rezultati 11. kola!

Dulist

MONTENEGRO MIMOSA CUP Jugaši osvojili devet medalja, Barčot najuspješniji natjecatelj!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija