Sport

REDIZAJN IRIS LOBAŠ KUKAVIČIĆ Jugaši sezonu otvaraju uz novi ‘look’

VK Jug CO u novu sezonu ulazi u nešto drukčijem izdanju. Naime, ove godine Klub je odlučio otići korak dalje pa je ostvario suradnju s dubrovačkom umjetnicom, doc. dr. art. Iris Lobaš – Kukavičić, koja je napravila redizajn opreme. Nova oprema u fokusu ima Grad kao središnji simbol, čiji se dizan nalazi na svoj novo dizajniranoj opremi. Prepoznatljiva po svom jedinstvenom i modernom stilu, doc. dr. art. Iris Lobaš – Kukavičić pokazala se kao prirodan izbor. Njezina grafička rješenja savršeno su se uklopila u priču o Gradu i vaterpolu, a VK Jug kao jedan od vodećih klubova u Hrvatskoj, napravio je iskorak povezavši umjetnost i sport.

Dodajmo i da je od samih početaka jasno bila vidljiva simbioza Kluba i Grada. Prije 95 godina, VK Jug je u svojoj prvoj službenoj utakmici pobijedio VK Penatur, rezultatom 3:0. Upravo ovim povodom, 95 godina nakon, organizirana je revijalna utakmica između VK Jug i VK Porporela, koja će se održati u četvrtak, 5. rujna u 17.30 sati na Porporeli. Vremena su se promijenila, ali vaterpolo tradicija u Dubrovniku još uvijek živi tamo gdje je i počela.

-VK Jug je proslavio je 95. rođendan, a da se našalim, kažu da smo kao vino – što smo stariji to smo bolji. Godinama je klub stvarao nove generacije mladih sportaša, usađujući im sportski i borbeni duh, ali istovremeno ih je pripremao za budućnost i godine koje su pred njima te ponosno pratio kako stasaju u svijet odraslih. Suradnja povodom 95. rođendana s dubrovačkom umjetnicom, doc. dr. art. Iris Lobaš – Kukavičić je vrlo zanimljiv i rekao bih neočekivan projekt, koji povezuje Grad, umjetnost i Klub, a velik broj pozitivnih komentara koje smo primili potvrda je da je suradnja umjetnice i našeg kluba izmamila simpatije sugrađana i navijača našeg kluba. Naš cilj je da budemo prvi i najbolji u svim aspektima svojeg djelovanja, kao i do sada – rekao je predsjednik VK Jug, Tomislav Dumančić.

Program će se održati na Porporeli, a osim revijalne utakmice, predstavit će se momčad i njihovi sponzori za novu sezonu, dodatno će se prezentirati knjiga o Jugu ‘Pet do sto’, a bit će organizirani i turniri u treseti i stolnom tenisu za sve uzraste, kao i roštilj te drugi sadržaji.

Pročitajte još

NAKON TOM JONESA I IL VOLA U Dubrovnik stiže Andrea Bocelli

Dulist

BK DUBROVNIK Barbara i Marko Janičić nastupili na međunarodnom turniru u Sloveniji

Dulist

DIVLJAŠTVO NA PILAMA Vrijeđao, odgurnuo i pljunuo djevojku pa ‘zaradio’ kaznenu prijavu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija