Vaše vijesti

REAKCIJA ČITATELJA NA ‘NEOBIČNO’ PARKIRANJE Privilegije i utjecaj nisu prestali niti nakon mirovine

Ovaj auto je parkiran na dijelu pješačkog prolaza ravno ispred ulaza u Poreznu Upravu. Ovaj auto je često ovdje parkiran. Ostalo bi samo na nekulturi i neobziru vozača da vlasnik i vozač auta nije Antun Kusalić iz Cavtata – piše nam čitatelj u porukama uz prateće fotografije.

Prenosimo njegovu poruku u cijelosti.

Antun Kusalić je bio jedan od šefova Porezne Uprave, nakon sumnji u pogodovanje smijenjen je sa šefovske pozicije te je mirovinu dočekao na poziciji inspektora.

Antun Kusalić je u mirovini duže od godinu dana ali očito da privilegije i utjecaj nisu prestali pa dotični gospodin parkira auto pred ulazom u Poreznu Upravu. Tu mu je zgodno parkirat jer svakodnevno dolazi u Knjigovodstveni servis kojeg mu je vlasnica supruga a koji se nalazi u blizini Porezne Uprave.

Nemojte da Vas zavara stanje i godište vozila jer je gospodine Antun Kusalić stari znalac koji zna kako se prezentirat u javnosti, da to nije slučaj, između ostaloga nebi već dugi niz godina bio i općinski vijećnik Općine Konavle.

Pročitajte još

‘RAZORNA SNAGA’ Udar groma uništio obiteljsku grobnicu

Dulist

Mačke u potpunosti ‘gospodare’ Belvedereom

Dulist

ČITATELJ UPOZORAVA ‘Dječje igralište u Novoj Mokošici opasno je za život naših najmlađih’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija