Natrag
24.3.2019 22:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

RAZVOJ GOLF Spremni smo kad se razriješe prepreke

13.12.2011 @ 19:58 Barbara Đurasović Aktualno

Podijelite:

Tvrtka Razvoj golf u svakom trenutku spreman za nastavak kada se i ukoliko razriješe administrativne prepreke koje postoje zbog različitog

tumačenja pojedinih zakonskih i podzakonskih propisa između sudionika u postupku, uključujući u tome i javnost Grada Dubrovnika, a na taj proces Razvoj golf d.o.o. nema nikakav utjecaj – izjavio je za portal dulist Ivan Kusalić iz tvrtke Razvoj golf.

Naime, gradonačelnik Andro Vlahušić na današnjoj je Skupštini TZ Grada Dubrovnika najavio kako već od sljedećeg mjeseca kreće projekt golfa na Srđu. I ne samo to, Vlahušić tvrdi kako su se oko njega „svi složni“, pri tom misleći na Državu pa do institucija na županijskoj i lokalnoj razini.

Čude iznova Vlahušićeve ishitrene izjave, jer podsjetimo prvi je i to u vrijeme gradonačelničke kampanje bio za referendum o golfu na Srđu, no kad je dobio izbore više je puta promijenio retoriku. Najprije lobirajući za golfere, a potom postavljajući uvjete i prebacujući lopticu na Državnu razinu.

Tvrtka Razvoj golf je još ovo ljeto, podsjetimo, obustavila sve aktivnosti vezane za nastavak projekta na Srđu, a iznenađen Vlahušićevom izjavom Ivan Kusalić je dodao:  

– S obzirom na kompleksnost cjelokupne materije rok siječanj 2012. ne možemo komentirati.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana