Natrag
21.2.2019 21:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ratna škola “Ban Josip Jelačić” u posjetu gradu

15.5.2013 @ 9:32 Baldo Marunčić Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Polaznici XV. Naraštaja Ratne škole Oružanih snaga Republike Hrvatske "Ban Josip Jelačić" boravili su jučer u Dubrovniku. U sklopu Plana i programa školovanja provode Zapovijedno izviđanje "JUG", te su se ovom prilikom upoznali s aktualnim stanjem u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gospodarskim prilikama i budućim investicijama.

Brigadir Antun Čičak predstavio je jučer zamjeniku župana Franu Skokandiću rad Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ koja je najviša vojna škola u kojoj se školuju i osposobaljavaju visoki časnici i državni službenici iz Republike Hrvatske i inozemstva i to za sudjelovanje u procesu donošenja strategijskih odluka u području obrambenih i sigurnosnih poslova na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

U ovom naraštaju polaznika Ratne škole, njih ukupno petnaest, pored časnika iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske i Oružanih snaga Republike Hrvatske, sudjeluju i časnici iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, te jedan polaznik Ministarstva unutarnjih poslova RH.
Brigadir Čičak zahvalio je zamjeniku župana na prijemu, te je Županiji, u znak sjećanja, uručena Zahvalnica zapovjednika Ratne škole brigadnog generala dr.sc. Slavena Zdilara.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana