Natrag
24.3.2019 10:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

Raspušten Sabor!

28.10.2011 @ 14:21 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Šesti saziv Hrvatskog sabora raspušten je sa 135 glasova za. Predsjednik Sabora Luka Bebić, koji je danas jedva skupio kvorum za raspuštanje posljednje 24. sjednice ovog mandata, zahvalio se svima na suradnji, koja je 'nekad bila ugodna, a nekad i nije'.

– Hvala vam i sretno na svim područjima rada – zadnje su riječi Luke Bebića kao predsjednika Sabora RH.
Ovaj mandat imao je uz Bebića još četiri zastupnika iz naše, Dubrovačko – neretvanske županije, a njima treba pridodati i Branka Bačića, koji je u saborskim klupama bio netom prije nego je imenovan za ministra.

Iz redova HDZ-a uz Bebića i Bačića u Saboru su, podsjetimo, još bili još Dubravka Šuica i Frano Matušić, društvo im je činio HSS-ovac Stipe Gabrić Jambo, dok je iz redova oporbe u saborskim klupama s juga Hrvatske sjedala esdepeovka Tatjana Šimac Bonačić.
Koga ćemo s juga gledati u novom, sedmom sazivu saznat ćemo poslije 4. prosinca, odnosno poslije parlamentarnih izbora.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana