Natrag
17.2.2019 21:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Rasprava o golfu u Slobode, a ne u Vijećnici!”

2.1.2013 @ 14:09 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Aktivisti Zelenog Foruma, Eko-Omblića i Zelenog Sunca uputili su zahtjev Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika kako bi se predstojeća javna rasprava o studiji utjecaj na okoliš golf parka na Srđu održala u većem prostoru.

Kako procjenjuju aktivisti, javna rasprava o studiji utjecaja na okoliš sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem na Srđu 8. siječnja 2013. godine u 17 sati, trebala bi se organizirati u dvorani kina Sloboda, a ne u Gradskoj vijećnici, kako je najavljeno na internetskoj stranici Grada Dubrovnika.

Također, u zahtjevu kojeg potpisuje predsjednica Zelenog Foruma Jadranka Šimonović traži se da na javnoj raspravi budu predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i prirode RH, kao i stručnjaci Savjetodanog stručnog povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš projekta Golf na Srđu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana