Zanimljivosti

Ranije produljen boravak na Lorkumu

Javna Ustanova «Rezervat Lokrum» je svoje posjetitelje ove je godine odlučila nešto ranije nego proteklih godina iznenaditi kasnijim odlaskom sa Lokruma pa je od danas prvi brod iz gradske luke u 9 a posljednji brod sa otoka Lokruma u 20:00 sati.

 
– Razlog poradi kojeg zadnji odlazak sa otoka nije sa zadnjim zrakama sunca je u činjenici da nakon posljednjeg odlaska broda naši vatrogasci moraju pregledati otok , obzirom da se radi o 72 hektara za to im otprilike treba oko 1 sat, koliko im moramo ostaviti da budemo sigurni da na otoku nema posjetitelja – javljaju iz JU Rezervat Lokrum.
Ovakav raspored će zadržati do sredine kolovoza kada će te građani obaviješteni o novom redu plovidbe, a do tada uživajte na ovom prelijepom otoku, čuvajmo ga svi zajedno, za sve one koji su tu svakodnevno, ali i za one koji će se ovo ljeto u svoje omiljene destinacije uvrstiti i Lokrum.
 
 

Pročitajte još

VIDEO/BAŠ SU NAS RAZVESELILI Ostavili igračke i zaplesali uz pjesmu Raguse

Dulist

Air France u kolovozu leti četiri puta tjedno na relaciji Pariz – Dubrovnik

Dulist

Danas se slavi blagdan Gospe od Orašca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija