Natrag
26.4.2019 04:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

RADOVI NA ORLANDU Ogradom odsječen park i dječje igralište

13.4.2014 @ 8:53 Dulist Županija

Podijelite:

Srebreno je od početka travnja pretvoreno u veliko gradilište. Uz izgradnju oborinskog kanala koja je zatvorila put od križanja za mul do obale, te promet za priobalni dio mjesta usmjerila preko plaže, počeli su i pripremni radovi za izgradnju novog Orlanda, piše Župčica.hr

Djelatnici tvrtke Tehnika iz Zagreba tijekom prošlog tjedna su ogradili prostor gradilišta visokim plavim tablama. U tijeku su radovi na iskopu i pripremi terena za temeljenje, a počela je montaža prve građevinske dizalice pa se narednih dana očekuje i sam početak gradnje.

Spomenuto ograđivanje gradilišta na južnom dijelu uz more, izazvalo je nezadovoljstvo dijela mještana. Naime, ograde na prostoru prema plaži su postavljene uz sam put za priobalni dio Srebrenog, pa je iza njih ostalo i dječje igralište uz plažu a i zelenilo uz put. – Moglo se ograde barem za prvo vrijeme ogradu pomaknut nekoliko metara od puta, pa bi sve izgledalo puno ljepše, a djeca bi se tijekom ljeta mogla igrati na igralištu uz plažu – komentar je mještana okupljenih u srebrenskim kafićima.

FOTO: Župčica

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana