Natrag
22.3.2019 09:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

RADOMIR TEŠANIĆ TEŠO ”Mañana’ je potonula, sad moram dokazivati da sam beskućnik’

11.4.2018 @ 16:41 Baldo Marunčić Aktualno
5;5

Podijelite:

Bilo je to iza Svetog Josipa, negdje pred Uskrs. Nisam bio u Dubrovniku tih dana, već na jednoj festi. Sreo neke prijatelje u Stonu, pa ajmo kod jednih pa kod drugih. Prošlo tri dana i ja se vratio doma, a moj brod ‘Mañana’ u Rijeci dubrovačkoj ‘sjedi’. Kad sam vidio potonuli brod, doživio sam šok. To mi je bila kuća, tu sam spavao, živio, sve živo mi je bilo na njemu. Ma brod sam po sebi nema problema. Kad ga dignem će se dobro prosušiti i zakrpati gdje treba pa ću ga vratiti gdje je i bio. Ali u brodu je velika šteta. Sigurno 80000 kuna – govori za DuList o okolnosti havarije svog broda-kuće Radomir Tešanić, kojeg njegovi prijatelji, ali i brojni sugrađani koji uživaju u njegovoj pjesmi i gitari, najradije zovu Tešo.

Što je sve Tešu stradalo u havariji, ali i koliko mu u životu znači  ‘Mañana’, koja ima godina koliko i on sam, pročitajte u tiskanom izdanju DuLista, koji je u prodaji od srijede 11. travnja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana