Natrag
19.4.2019 08:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Puto je mjesecima tražio Pređa

9.10.2013 @ 14:53 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

“Zahvalan sam Pređinim kolegama što su nas se sjetili u predstavi ‘Njuške’.

Čuo sam da je moja priča ganula mnoge u publici, ali za razliku od mojeg lika koji u predstavi umire, ja sam još živ. S poštovanjem, Puto.”

Poruku Vušovićeva ljubimca poslala nam je glumčeva sestra Zorica koja se o njemu brine otkako je Predrag Vušović Pređo umro, piše 24 sata.

– Jest da je sad već stari djed. Ima 18 godina, ali još šeće Dubrovnikom – kaže Zorica Vušović. Dodala je kako su bili uvjereni da će pas poslije rastanka s voljenim gospodarom umrijeti od tuge.

– Jedva je preživio Pređin odlazak. Ništa nije htio jesti i još je mjesecima sam obilazio kafiće na Lapadu u koje je odlazio s Predragom. Satima bi sjedio pred ulazom čekajući svojega gazdu. Svaki put bi nas nazvali iz drugog kafića i javili nam da dođemo po njega. Nasreću, ipak se uspio smiriti, a danas redovito zajedno gledamo televiziju – kaže Zorica.

Puta je čuvala kad bi joj brat bio na kazališnim turnejama ili kad bi snimao filmove jer se nije mogao brinuti o njemu. 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana