Natrag
18.6.2018 07:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

PUBLIKA PUNA PITANJA Orsat Spajić održao predavanje ‘Istina o Siriji – Iz prve ruke’

7.11.2017 @ 21:33 Dulist dulist IN
13;13

Podijelite:

U prostorijama Centra za mlade danas se tražilo mjesto više za predavanje Orsata Spajića naziva ‘Istina o Siriji – Iz prve ruke’.

Dvadesettrogodišnji Dubrovčanin Orsat Spajić nedavno se odlučio na malo drukčiju avanturu, mnogima i nezamislivu. Naime, proputovao je dijelove Sirije, točnije gradove Damask, Alep, Homs i Tartus o čemu je i održao predavanje. Osim sirijske avanture, prisutne je uveo i u bliskoistočnu situaciju, ali i prokomentirao medijsku manipulaciju koja je prisutna u izvještavanju zbog čega se u većini slučajeva stvara kriva slika o tim prostorima.

Dodajmo kako je Spajić trenutno na četvrtoj godini diplomskog studija Mediji i kultura društva na Sveučilištu u Dubrovniku. Osim što voli čitati, veliki je zaljubljenik u svjetsku geopolitiku. Svoje slobodno vrijeme voli ‘potrošiti’ na – putovanja. Možemo reći kako je njegova putovnica ispunjena nebrojenim pečatima iza koje se kriju zanimljiva putovanja. Naime, dosad je obišao oko dvadeset zemalja svijeta među ostalim Mađarsku, Makedoniju, Bugarsku, Poljsku, Cipar, Turska i čak Kina…

Kako je došao do odluke o putovanju u Siriju i bi li se ponovno vratio, možete pročitati u novom broju DuLista koji je od srijede na kioscima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana