DuList IN

PUB DUBROVNIK OTVORIO SVOJA VRATA Zavirite u prvi i jedini konceptualni pub u Gradu

Na našu radost ovog petka navečer svoja je vrata otvorio prvi i jedini konceptualni pub u Gradu – Pub Dubrovnik koji spaja tri glavna koncepta – prijatelje, dobru glazbu i jedinstven ambijent. Smješten je u samom srcu Grada, a upravo njegova lokacija na povijesnoj Bunićevoj poljani bila je osnovna inspiracija cijelog vizualnog identiteta Puba Dubrovnik.

U suradnji s jednom od najboljih hrvatskih dizajnerica i ujedno autoricom koncepta Puba Dubrovnik, Lanom Ludivg, cilj je bio stvoriti prvi dubrovački pub koji će svoje ime opravdati suvremenom interpretacijom predivnih dubrovačkih detalja kojima se u cijelom svijetu dive.

Od uređenja interijera do logotipa, inspiracija je bio jedinstveni ambijent Grada koji se nastavlja i u prostoru samog Puba. Želja dizajnerice i vlasnika bila je stvoriti univerzalno ugodan prostor, Pub u kojem će se svakoga dana dobro osjećati sami Dubrovčani, ali i svi gosti.

Pub Dubrovnik jedini je dubrovački konceptualni pub u kojemu u domaćoj atmosferi možete uživati u domaćem pivu, bogatom izboru viskija, ali i kikari omiljenog i neizostavnog crnog napitka – kave.

Kako je proteklo otvorenje i kakav je ambijent ovog puba provjerite u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

U Saloči od zrcala održana mala radionica aromaterapije

Dulist

Na ‘Cambridgeu’ uz učenike zaroštiljali i profesori

Hrvoje Curić

FOTO Luda zabava maturanata kraj Gimnazije

Dulist