DuList IN

PRVI PUT U DUBROVNIKU Sve je spremno za koncert Morcheebe na ‘Ljetu u Valamaru’

PRVI PUT U DUBROVNIKU Sve je spremno za koncert Morcheebe na 'Ljetu u Valamaru'

Ljeto u Valamaru, najsadržajniji dubrovački festival, u punom je zamahu te nakon mnogobrojnih koncerata i događanja po prvi put u Dubrovnik dovodi i Morcheebu – veliko ime svjetske glazbene scene koje će 10. kolovoza nastupiti u kampu Solitudo.

Dugo očekivani koncert poznatog benda u izmijenjenom sastavu je prvo veliko strano ime na festivalu Ljeto u Valamaru. Posljednji album Blaze Away grupa Morcheeba objavila je prošle godine nakon gotovo pet godina te svojim pjesmama oduševila i kritičare i vjernu publiku. Britanskim prvacima unikatnog trip hopa s karijerom dužom od 20 godina hrvatska je publika posebno prirasla srcu, a sada imaju prilike osvojiti i srca posjetitelja u Dubrovniku. Tamo će ovaj poznati glazbeni duo čija su zaštitna lica karizmatična Skye Edwards i legendarni Ross Godfrey na pozornicu donijeti pravu glazbenu magiju.

Valamar Riviera iznimno je ponosna na ovogodišnje izdanje Ljeta u Valamaru koje će ugostiti veliko glazbeno ime sa zavidnom svjetskom karijerom za koje su, ističe organizator, pripremili i mnoštvo dodatnog sadržaja kako bi im doživljaj Grada ostao u najljepšem mogućem svjetlu.

Koncert počinje u 21 sat, a kao predgrupa Morcheebi nastupit će jedno domaće ime, kantautorica Irena Žilić koja je 2016. godine bila predgrupa Morcheebi u zagrebačkoj Tvornici kulture, a 2018. godine imala je priliku pratiti bend na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji.

Ulaznice za koncert Morcheebe dostupne su u svim Valamarovim hotelima i u kampu Solitudo te na Valamar Experience Concierge internet stranici. Cijena ulaznica je 180,00 kn u pretprodaji, a na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 250,00 kn.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist