Natrag
19.6.2018 10:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRVENSTVO HRVATSKE Šutalo, Violić i Oberan srebrne

17.2.2018 @ 18:21 Dulist Sport

Podijelite:

Tri judo kluba s juga Hrvatske bila su uspješna na Prvenstvu Hrvatske, koje je ove subote održano u dvorani Sutinska vrela u Zagrebu.

Srebrima su se okitile tri cure. Judašica JK Dubrovnika Ivana Šutalo je u kategoriji preko 78 kilograma nanizala dvije pobjede te je u finalu poražena od članice JK Panda Ivane Marenić, čime nije uspjela obraniti naslov prvakinje Hrvatske. Judašica JK Dubrovnika 1966. Anđela Violić u kategoriji do 70 kilograma također je ubilježila dvije pobjede, a u finalu je izgubila od Barbare Matić (JK Pujanke), dok je članica JK Župa Dubrovačka Iva Oberan ostvarila jednu pobjedu, a u meču za zlato kategorije do 57 kilograma izgubila od Tene Šikić (JK Zagreb).

Još su se tri člana JK Dubrovnika 1966. okitila brončanim medaljama: Bruna Bilić (-52 kg) do odličja je stigla s tri pobjede i porazom, Petrunjela Pavić (-78 kg) s dvije pobjede i porazom, a Luka Violić (+100 kg) s po dvije pobjede i poraza. Njihov klupski kolega Ardian Sufaj je s po dvije pobjede i poraza na kraju bio peti.

Član JK Župe dubrovačke Adrian Puljić (-66 kg) zabilježio je dva poraza te na kraju bio posljednji, sedmi, a sedmi je bio i član JK Dubrovnika 1966. Pero Kristić (-100 kg) s pobjedom i dva poraza.

Na Prvenstvu je ukupno nastupilo 159 judoka iz 31 hrvatskog judo kluba.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana