Natrag
23.3.2019 19:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

Promocija spota Atlantide

11.2.2012 @ 14:51 Dulist dulist IN
15;15

Podijelite:

U domaćoj atmosferi prepunog Exit rock cafea sinoć je predstavljen novi spot dubrovačke grupe Atlantida za pjesmu „Lutam pod oblacima“.

Najavni singl njihovog albuma kojeg upravo snimaju tako je dobio i svoju video inačicu koju su u potpunosti realizirali s dubrovačkim kreativnim snagama. Snimanje je najvećim djelom obavljeno na lokacijama razrušenog hotela Belvedere, a dubrovačka promocija izazvala je oduševljenje među brojnim ljubiteljima njihova čvrstog zvuka koji s nestrpljenjem iščekuju izlazak novog nosača zvuka Atlantide.

Inače, promocija spota je čekala završetak prvog djela snimanja novih materijala za album. Članovi Atlantide prošlog su se tjedna vratili iz zagrebačkog studija gdje su, potvrdili su nam, završili rad na još tri pjesme. Uskoro će ponovno u studijo kako bi nastavili snimanje, a završetak rada na novim pjesmama očekuje se na proljeće, kada bi mogao biti i prvi dubrovački koncert s novim pjesmama.
Sinoćnja promocija bila je ispunjena dobrom atmosferom, druženjem ljubitelja čvrstog zvuka uz live nastup članova Gruhaka, kojima se za mikrofonom u više navrata pridružio i pjevač Atlantide Davor Erceg.

Na fotografijama Vam donosimo dio atmosfere iz Exita, kao i spot za singl „Lutam pod oblacima“, pjesmu u kojoj gostuje i poznati dubrovački šansonjer Ibrica Jusić.

 

http://youtu.be/RKd_cOuAeuE

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana