Sport

Promocija rada Judo kluba Dubrovnik

Promocija rada Judo kluba Dubrovnik

U Sportskoj dvorani Gospino polje održana je promocija  rada JK Dubrovnik 1966 kao i polaganje učeničkih pojaseva.Za pojaseve je polagalo 55 kandidata ispred komisije u sastavu Andrija Habulin,  Klara Mitrović i Igor Janković.

U publici je bio veliki broj gledatelja koji su mogli vidjeti ono što njihova djeca treniraju i kako se kroz godine rada napreduje u savladavanju judo tehnika i vještina.

 Treneri Leonardo Bulić, Vinko Pančevski i Mateo Semiz , tijekom prezentacije, svojim su komentarima pokušali publici  približiti judo sport
način treninga i borbe. Prezentiran je rad uzrastnih kategorija judo vrtića koji pohađaju djeca od 6 do 8 godina, zatim judo škole s djecom od 8 do 11 godina te na kraju rad natjecatelja koji ostvaruju rezultate na državnim prvenstvima i europskim kupovima.
 
Pri kraju istaknuli su one najbolje koji su u ovoj godinu za klub i grad Dubrovnik ostvarili odlične rezultate, a to su: Paulo Buterin, Stjepo Roko, Mara Lonza, Karlo Putica, Patrik Prigl, Bruna Bilić, Anđela Violić te Ante Mišić. Klara Mitrović i Igor Janković prezentirali su principe juda kroz demonstraciju Nageno kate te su se na taj način mogli vratiti na izvore juda, u Japan,  i uživati u ljepoti i bogatstvu judo tehnika.
 
Naglasak prezentacije bio je na trenerici iz japana Hiromi Kaji koja već godinu dana boravi u našem gradu, a svoja judo iskustva prenosi našim dubrovačkim judašima. Napredak je vidljiv te je istaknuta nada da će se, uz suradnju grada Dubrovnika, uspjeti zadržati u klubu još neko vrijeme. Na završetku programa judaši su dobili svoje diplome, majice i pojaseve koje su svojim radom kroz proteklu godinu itekako zaslužili.
Pozvali su zainteresirane da im se pridruže na treninzima LJETNE JAPANSKE JUDO ŠKOLE, koja se održava sportskoj dvorani svakog utorka i četvrtka u 10 sati pod vodstvom HIROMI KAJI.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist